Så skal vi til DGI Landsstævne 2025!

Sommeren 2025 er der Landsstævne i Vejle, og Ebeltoft Gymnastik skal være med, ligesom vi var i Svendborg i 2022!

Hvad er Landsstævnet?
Danmarks største idrætsfestival med mere end 30 idrætter. 4 dage med idræt om dagen og fest og koncerter om aftenen.

Hvem kommer?
Ca. 25.000 glade og aktive idrætsudøvere.

Hvornår er det?
Den 3.-6. juli 2025

Hvordan gør jeg?
Du skal tilmelde dig to steder: På Landsstævnets hjemmeside og på Ebeltoft Gymnastiks hjemmeside.
Gå ind på Landsstævnets hjemmeside og meld dig til selve Landsstævnet. Husk i samme omgang at oplyse, at du deltager med vores hold fra Ebeltoft Gymnastik, så arrangørerne ved, hvor mange deltagere der er på de forskellige hold (spørgsmålet kommer af sig selv under tilmeldingen).
Gå ind på Ebeltoft Gymnastiks hjemmeside og meld dig til vores 5 træninger.
Vi træner 5 gange i juni 2025 – mandage kl. 18.30-20.00 (dog skubber vi den 2. træning til om tirsdagen pga pinse).
Fristen for tilmelding begge steder er den 24. april 2025.

Så kan du nyde Landsstævnet sammen med dine træningsvenner fra Ebeltoft Gymnastik eller dem der kommer andre steder fra og er med på Ebeltoft-holdet. Måske møder du også gamle eller kommende højskolevenner, efterskolevenner og mange andre idrætsglade mennesker fra hele landet.

I Ebeltoft Gymnastik laver vi et gymnastikhold, hvor vi forbereder en opvisning – ikke noget kompliceret, men noget som viser mangfoldigheden i vores idræt. Der skal være noget for os alle, og det kan vi sagtens sætte sammen i et program, hvor vi ALLE kan være med. Og det gælder både unge og gamle, øvede og nybegyndere, trænede og utrænede osv. osv. Er man slet ikke med på at gå på gulvet, skal det dog ikke afholde nogen fra at deltage i Landsstævnet sammen med os andre fra Ebeltoft Gymnastik. Der er altid brug for nogen til at passe på punge og telefoner eller holde humøret højt.

Vi træner 5 mandage i juni måned (undtagen den 9. juni, som er 2. Pinsedag – her træner vi i stedet tirsdag den 10. juni). Det er kl. 18.30-20.00, hvor den sidste halve times tid bruges til spørgsmål, aftaler om praktiske ting, ikke mindst socialt samvær og andet, der måtte dukke op.
Stedet er Ebeltoft Idræts- og Kulturcenter, Østeralle 17, 8400 Ebeltoft.
Deltagelse på holdet fra Ebeltoft Gymnastik koster 200 kr. I prisen er inkluderet: 5 træninger v. Hanne Kahr Sejersen m.fl., t-shirt og let forplejning efter træningen den 16. juni.

Vi har god erfaring med få træninger, så lad dig ikke skræmme af dét – vi skal nok blive klar til en festlig opvisning i Vejle!

Og mere om Landsstævnet i Vejle: M.h.t. indkvartering er der to muligheder: camping eller indkvartering på skoler. Vi kunne godt tænke os at lade os indkvartere på en skole, da vi så kan bo sammen alle sammen, men det er helt op til den enkelte, hvad man foretrækker.

Der er netop blevet åbnet for tilmelding, og frem til den 31. oktober koster en 4-dages-billet 1.099 kr. (man kan også købe en 1-dages-billet til 599 kr.) Efter den 1. november koster en 4-dages-billet 1.399 kr.

Billetten inkluderer masser af aktiviteter inden for mere end 30 idrætter, deltagelse i åbningsparaden, ståplads til åbningsshowet, overnatning, fri brug af shuttle-busser, adgang til festtelte med bands og DJ’s, adgang til koncerter med kendte kunstnere, Talk-teltet i Stævnecentrum med spændende foredrag samt rabat til shows under Landsstævnet (Verdensholdet, Nordisk Gym Show, Efterskolernes opvisning, Afslutningsshow). Mad kan tilkøbes.

Efter tilmeldingen kan man frem til den 24. april 2025 gå ind og redigere i det, som man har valgt – dog ikke betalte billetter til shows.
Den 24. april 2025 lukkes der ligeledes for tilmeldingen.

Transporten til og fra Vejle er for egen regning.

Man skal fylde 15 år i løbet af 2025 for at deltage i Landsstævnet uden voksne. Børn i alderen 4-14 år betaler børnebillet. Børn i alderen 0-3 år skal ikke tilmeldes og er dermed gratis.

Landsstævnet ser vi som en mulighed for sammen at komme afsted på en tur, som udvikler fællesskabsfølelsen og giver en oplevelse for livet – siger vi, som tidligere har været til Landsstævne.
Sloganet er ’Mærk pulsen. Mød magien.’ Og det er virkelig sådan det er!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formændene i Ebeltoft Gymnastik Hanne Kahr Sejersen (22871786 / hannekahr@mail.dk ) eller Line Kristoffersen (26211649 / linekristoffersen@outlook.dk).

Vi glæder os til at tage til Landsstævne sammen med dig!

Foto: TV2 Nord